ICT-Coördinator

ICT-Coördinator

Spectrum, Stichting voor Protestants Christelijk onderwijs te Lansingerland beheert 8 scholen voor regulier basisonderwijs. De scholen van Spectrum zijn een veilige en plezierige plek, waar leerlingen, medewerkers en ouders gezamenlijk en doelgericht werken aan de ontwikkeling van talenten van kinderen. We bereiden kinderen goed voor op het leven en werken in de maatschappij in de 21e eeuw en nemen hierbij zelf een professionele en onderzoekende houding aan waarbij we gericht zijn op samenwerking. Net als de volwassenen worden de kinderen gestimuleerd tot onderzoek, creatie en samenwerking. Wij zijn ervan overtuigd dat leerlingen zich beter ontwikkelen als zij hun zin in leren behouden. De komende jaren zullen wij alles doen wat binnen onze mogelijkheden ligt om ervoor te zorgen dat de leerlingen naar school gaan omdat ze willen leren. Ons motto is om die reden: “Zin in leren!”.

Type contract: onbepaalde tijd
Startdatum: 01-06-2021
Groepen: Anders
Uren per week: 24 - 32 uur
Werktijdfactor wtf: 0,7
Werkdagen: In overleg
Salaris: schaal L11
Wie durft de uitdaging aan en wordt ICT-coördinator

Voor de onze scholen CBS De Wiekslag, CBS De Poort en CBS Prins Johan Friso in Lansingerland zijn we op zoek naar een ICT-coördinator. 
De functie kan gecombineerd worden met 0,3 fte-12 uur per week lesgeven aan hoogbegaafde leerlingen binnen Spectrum.

Wij zoeken:
een enthousiaste ICT-coördinator die:
 • onderwijsinhoudelijke begeleiding biedt gericht op integratie van ICT in de klas. Combinatie lesmethode, educatieve software en internet.
 • vanuit kennis op het gebied van soft- en hardware in staat is om samen met de netwerkbeheerder het ICT beleid vorm te geven
 • ervaring heeft in het lesgeven binnen het basisonderwijs

Inlichtingen over het functieprofiel kunnen worden ingewonnen bij :
Ingeborg van Leeuwen, directeur van CBS Prins Johan Friso, tel. 06- 5221 3454
Suzanne Potuijt, directeur van CBS De Poort en CBS De Wiekslag, tel. 06 - 3029 6064

Motivatiebrieven met een inspirerende cv graag voor 1 maart richten aan het bestuur van Spectrum-SPCO, Postbus 96, 2660 AB Bergschenhoek of info@spectrum-spco.nl 

Er kan ook naar onderdelen van de functie worden gesolliciteerd.

Dit is Spectrum

Spectrum is een groep van basisscholen in Lansingerland. Samen werken we aan toekomstgericht onderwijs. Dat doen we ook door ons te focussen op de speerpunten Creativiteit, Onderzoeken leren, Burgerschap en ICT. Vier speerpunten waarvan wij overtuigd zijn dat ze de basis vormen voor het onderwijs van vandaag en morgen.  Om met geïntegreerde methodes onze leerlingen te vormen, op te leiden en klaar te maken voor het leven na school en voor banen die nu misschien nog niet eens bestaan. 

De scholen werken vanuit een Office-omgeving waarbij leerkrachten en leerlingen vanaf groep 4 beschikken over een eigen laptop

Contact

  Voornaam*
  Achternaam*
  Telefoon
  E-mailadres*
  Bericht*
  Upload CV/ motivatie
  Hoe kunnen wij contact opnemen?
  Privacy overzicht

  Om de gebruikerservaring op de site te verbeteren en de website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Maar de keuze is natuurlijk aan jou of je deze gegevens met ons wilt delen.